Acompanyem les persones, les empreses i les institucions a assolir els seus objectius i a donar forma a les seves idees.

Tenim una estructura lleugera i flexible que ens permet adaptar-nos a qualsevol tipus de proposta i oferir el millor servei per cada projecte.


Equip

Oriol Magrinyà

Director

Llicenciat en filologia catalana per la UB (1996) i postgrau en edició també per la UB (1997). Entre els anys 1999 i 2012 va treballar a l’editorial McGraw-Hill, on va ocupar diverses posicions, fins a assumir la direcció de les publicacions d’ESO i Batxillerat. Entre els anys 2012 i 2015 va ser director editorial a Cruïlla (del Grupo SM).

L’experiència en posicions directives li permet entendre les necessitats dels seus clients, per complexes que siguin, dur a terme els encàrrecs amb diligència, eficàcia i puntualitat, i aportar propostes i solucions als problemes que es plantegin.

A banda de la responsabilitat a Go Books!, també és soci cofundador i cap de publicacions a l’editorial de llibres visuals Flow Press. I director de l’Editorial Barcino, de la Fundació Carulla, referent dels clàssics catalans.

Altres col·laboradors

Tono Cristòfol

Dissenyador i maquetador

Maria Mora

Dissenyadora

Irene Noguer

Editora

Manel Xicota

Editor i corrector

Georgina Sedano

Assistent editorial, correctora, il·lustradora

Helena Serna

Assistent editorial, correctora, traductora

Laura Schröder

Editora i traductora (anglès i alemany)

Irene Martínez Pérez

Assistent editorial

Alexis Capera

FrontEnd, Maquetador web

Emma Mercadal

 Assistent editorial

Shopping Cart