Política de privacitat

En relació amb allò que preveu el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), Reglament UE 2016/679, GO BOOKS EDITORIAL SL, amb CIF B66762015, informa l’Usuari de l’existència d’un fitxer amb dades de caràcter personal inscrit en el RGPD (Registre General de Protecció de Dades), creat amb la finalitat de gestionar la relació amb els seus clients, els seus proveïdors i els usuaris en general.

IDENTIFICACIÓ I TITULARITAT

Titular: Go Books Editorial, SL

NIF: B66762105 

Domicili social: Av. Meridiana 34, 3º 3º  08018 Barcelona

Telèfon: 639330957  

Correu electrònic: info@gobookseditorial.com

ENVIAMENT I REGISTRE DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

L’enviament de dades de caràcter personal és necessari per a contactar i rebre informació sobre els llibres i les activitats de Go Books Editorial SL.

El fet de no facilitar les dades personals sol·licitades o de no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure’s, registrar-se o rebre informació sobre els llibres i les activitats de Go Books Editorial SL.

En nom de l’empresa tractem la informació que ens faciliteu per tal d’oferir el serveis sol·licitats i fer-ne la facturació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir ambles obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Teniu dret a obtenir confirmació sobre si a Go Books Editorial, SL estem tractant les vostres dades personals per tant teniu dret a accedir a les vostres dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar-ne la  supressió quan les dades ja no siguin necessàries.

MODIFICACIÓ O ELIMINACIÓ DE DADES

Podeu exercir els vostres drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició mitjançant un escrit a l’adreça: Av. Meridiana 34, 3r 3a, 08018 Barcelona, o per correu electrònic a info@gobookseditorial.com

FINALITAT

La finalitat amb què tractatem les vostres dades depèn de la relació que us vinvuli amb l’empresa, i mai serà diferent d’aquella amb la qual se us van demanar.

Clients:

En nom de l’empresa tractem la informació que ens faciliteu per tal de prestar-vos els serveis solicitats, i realitzar-ne la facturació. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les vostres dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Teniu dret a obtenir confirmació sobre si a Go Books Editorial, SL estem tractant les vostres dades personals per tant teniu dret a accedir a les vostres dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar-ne la supressió quan les dades ja no siguin necessàries.

Clients potencials:

En nom de l’empresa tractem la informació que ens faciliteu amb la finalitat d’enviar-vos publicitat relacionada amb els nostres productes i serveix per qualsevol mitjà (postal, email o telèfon) i convidar-vos a events organitzats per l’empresa.  Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les vostres dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Teniu dret a obtenir confirmació sobre si a Go Books Editorial, SL estem tractant les vostres dades personals per tant teniu dret a accedir a les vostres dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar-ne la supressió quan les dades ja no siguin necessàries.

Canditats: 

En nom de l’empresa tractem la informació que ens faciliteu amb la finalitat d’informar-vos de les vacants en un lloc de feina que poguem tenir. Les dades proporcionades es conservaran fins a l’adjudicació d’un lloc de feina, o fins que excerciu el vostre dret de cancelació. Per tant, teniu dret a accedir a les vostres dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar-ne la supressió quan les dades ja no siguin necessàries. Les dades no se cediran a tercers. 

Proveïdors: 

En nom de l’empresa tractem la informació que ens faciliteu per tal de realitzar la comanda i facturar-vos els serveis. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les vostres dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Teniu dret a obtenir confirmació sobre si a Go Books Editorial, SL estem tractant les vostres dades personals per tant teniu dret a accedir a les vostres dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar-ne la supressió quan les dades ja no siguin necessàries.

COOKIES

Us demanem permís per a obtenir dades estadístiques de la vostra navegació en aquest lloc web, en compliment del Reial decret llei 13/2012, de 30 de març. Si hi continueu navegant, considerem que accepteu l’ús de les cookies o galetes de navegació.

Shopping Cart