Cultura religiosa de Cicle Superior

Cart is empty €0.00
Afegir/Añadir

 

El projecte de cultura religiosa del Cicle Superior de primària de Go Books! es compon d’una carpeta amb 8 quaderns de treball per als alumnes, més una web per al professorat amb les guies didàctiques digitalsmaterials projectables i una quadern descarregable.

Els 8 quaderns funcionen de manera independent, de tal manera que cada centre i cada docent pot decidir quin fa servir en cada moment en funció de la realitat i les necessitats del seu grup classe, però a la guia didàctica hi troabreu un itinerari recomanat tenint en compte l’edat i la temàtica.

Hi ha continguts de les tres religions monoteistes: cristianisme, judaisme i islam, i es posa èmfasi, també, en els elements comuns de totes elles.

Desenvolupats amb un equip docent de l’Escola Pia de Catalunya, aquests materials són fruit de molts anys d’experiència en l’esenyament del fet religiós a les aules.

Cobreixen les dimensions social, espirtiual i cultural, i del convenciment queue més enllà de les creences de cadascú ja que el fenomen religiós forma part de la cultura de la humanitat

 

Autors:
Jesús Nieto, Carme Guardia i Josefina Jou
Curs:
Cicle superior de primària (5è i 6è)
Preu:
23,5
Any de publicació:
2021
ISBN:
978-84-123586-0-5
Disseny:
Meritxell Carceller
Il·lustracions de:
Violeta Serratosa (VforViu) i Tenllado&Esteban Studio
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...