elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont

Cultura religiosa Cicle Mitjà

Cart is empty €0.00
Afegir/Añadir

 

El projecte de cultura religiosa del Cicle Mitjà de primària de Go Books! es compon d’una carpeta amb 11 quaderns de treball per als alumnes, més una web per al professorat amb les guies didàctiques digitals, materials projectables i una proposta de treball cooperatiu sobre les festes.

Els 11 quaderns funcionen de manera independent, de tal manera que cada centre i cada docent pot decidir quin fa servir en cada moment en funció de la realitat i les necessitats del seu grup classe, però a la guia didàctica hi troabreu un itinerari recomanat tenint en compte l’edat i la temàtica.

Hi ha continguts de les tres religions monoteistes: cristianisme, judaisme i islam, i es posa èmfasi, també, en els elements comuns de totes elles.

Desenvolupats amb un equip docent de l’Escola Pia de Catalunya, aquests materials són fruit de molts anys d’experiència en l’esenyament del fet religiós a les aules.

Cobreixen les dimensions social, espirtiual i cultural, i del convenciment queue més enllà de les creences de cadascú ja que el fenomen religiós forma part de la cultura de la humanitat

En preparació els quaderns de Cicle Superior.

Podeu veure’n una mostra aquí

I podeu accedir a la web del projecte: cultura religiosa primària

Autors:
Jesús Nieto, Carme Guardia i Josefina Jou
Curs:
Cicle mitjà de primària (3r i 4t)
Preu:
24,5 €
Any de publicació:
2020
ISBN:
978-84-946893-3-8
Disseny:
Meritxell Carceller
Il·lustracions de:
Violeta Serratosa (VforViu) i Tenllado&Esteban Studio
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...