Equip

Equip

Go Books! compta amb una xarxa de col·laboradors externs divers i flexible que permet donar resposta a les demandes de cada moment de manera àgil, ràpida i molt especialitzada, muntant els equips necessaris per cada moment.

Tenim una estructura lleugera i flexible que ens permet adaptar-nos a qualsevol
tipus de proposta; busquem els millors professionals per a cada projecte, i alhora oferim una relació qualitat/preu més eficient.

Aquestes són algunes de les persones que han participat en els darrers projectes.

Oriol Magrinyà

Responsable de Go Books! (i de tot el que se’n deriva, i se’n derivarà...) amb més de 15 anys d’experiència en el sector editorial, enamorat dels llibres, pragmàtic, resolutiu, i sempre orientat a les solucions.
L’experiència en posicions directives li permet entendre les necessitats dels seus clients, per complexes que siguin, i no només dur a terme els encàrrecs amb diligència i eficàcia, sinó aportar propostes i solucions als problemes plantejats.
D'altra banda, també és soci fundador i cap de publicacions a Flow Press (@flowpressmedia)


— M’agrada posar-me en el lloc del client i abordar cada projecte com si fos meu.


Violeta (Viu)

Il·lustradora de referència de Go Books!, el seu bon gust i la seva sensibilitat es reflecteixen en tots els projectes que fa.
Versàtil, dinàmica, eficient i molt creativa, la seva aportació és una de les claus de l'èxit dels nostres materials.
Formada a la BAU —Escola Superior de Disseny— va completar els estudis a l'escola JOSO de Barcelona.
Especialitzada en il·lustració infantil i juvenil, disseny, i il·lustració editorial.
Ha col·laborat, entre altres, amb les editorials Teide, Cruïlla-SM, i la revista Cavall Fort.


—M'agrada experimentar amb diferents estils i tècniques, sempre buscant la millor manera de representar un concepte o idea.


Natàlia Cerezo

Apassionada de les llengües i la cultura a través de la literatura. Això la va portar a estudiar traducció i a viure a Dinamarca i a Taiwan. Més tard, va tornar a casa i va decidir donar el següent pas, corregir i col·laborar en qualsevol projecte que fes la millor olor del món: la dels llibres.


— Crec que, com deia Virginia Woolf, «un no pot pensar, estimar, dormir o corregir bé si no ha menjat bé».


Eva Serra

La seva carrera s'ha centrat en la redacció de continguts, el disseny gràfic i el màrqueting digital en diferents empreses del sector de les arts gràfiques i la comunicació empresarial i corporativa. Col·laboradora de Go Books! des dels seus inicis, és una persona eficient, pragmàtica, treballadora i divertida.


— M'apassiona el pensar en convertir en perenne una part de la nostra existència. Lletraferida i amant incondicional del setè art, sempre he viscut rodejada de llibres i cultura.
El meu leitmotiv de vida és 'Pies, para qué los quiero si tengo alas para volar' de Frida Khalo.


Juanita Kerik

Amb una gran capacitat de treball, bons coneixements tècnics, i amb una actitud molt perfeccionista, la seva participació ha estat clau per poder donar resposta en moments crítics, i evitar que es produís cap embús.


— No quedo contenta fins que la feina és perfecta.


Maria Mora

Dissenyadora gràfica. Graduada en disseny per l'escola Elisava, comença la seva trajectòria col·laborant en projectes de comunicació gràfica com a part d'un equip en un estudi de Barcelona. Això li ha permès d'aprendre una metodologia que més endavant aplicarà a tots els projectes que té com a freelance. Amb una cura especial per als detalls, dissenya peces coherents en els àmbits de la identitat corporativa i el disseny editorial. Col·laboradora de confiança habitual de Go Books! La implicació de la Maria en qualsevol projecte, és garantia de qualitat, bon gust, i eficiència.


— Els reptes, com la utopia, serveixen per a caminar.


Oriol Gil Sanchis

Lingüista, lexicògraf (diccionaris de grec clàssic, àrab, sànscrit i diverses llengües modernes), traductor (alemany, francès, italià, espanyol, portuguès), corrector d'estil i ortotipogràfic. Minuciós i detallista, garantia de fiabilitat i puntualitat.


— Amor per la llengua. Pasisó per les llengües.


Helena Serna Palacio

Graduada en Estudis anglesos, en transició cap al món editorial. Sempre li ha fascinat la paraula escrita i va ser la passió per la literatura, tant anglesa com espanyola, el que ha guiat la seva carrera des del principi. No concep la vida sense estar envoltada de llibres. Minuciosa i amb una voluntat incansable d’aprenentatge, aporta a la feina tot el seu entusiasme i esforç.


—Com va dir Fernado Vallejo: «crec en el poder alliberador de la paraula».


Duró Studio

Un altre col·laborador molt especial, perquè ha vist néixer Go Books! i ha ajudat a donar-li forma, és en Jordi Duró que, juntament amb el seu equip, és qui hi ha darrere de la imatge i el disseny de Go Books! (i de tot el que vindrà...).Paladini Digital Projects

En Daniel Paladini junt amb el seu equip és qui ha donat vida a la web de Go Books!      També han col·laborat amb Go Books!

Irene Noguer, editora

Núria Rodriguez, editora i professora

Carmen Company, correctora

Cristina Payà, maquetadora

Marc Donat, corrector

Alba Arenas, correctora

Laura Schröder, editora i traductora

Sheila Bonet, dissenyadora gràfica